Monday, June 2, 2008

Dustin Carter

една история за живота, духа и волята, след която няма да сте същите:





На пет годишна възраст Дъстин получава рядка кръвна инфекция ,причинена от разновидност на бактерията, причиняваща менингит. Вседствие на което се налада да му бъдат ампутирани ръцете и краката. Бащаму казва че го е чул да се оплаква един единствен път около седмица след операцията.

В клипа той казва "Можеше и да е по-лошо" и е прав можеше да потъне във само-съжаление и отчаяние, но не Дъстин има сърце на боец.


РЕСПЕКТ

6 comments:

veli said...

Пичове, това смуче!! Гнусно е! Not cool!
п.с. менингит, ампутирам

KoCaM said...

Прав си - не изглежда никак приятно. Ама все пак това не е порно!
+ ако по прочетеш малко за съдбата на това момче - някак си спира да ти изглежда толкова гадно(уродливо)..

На мен тази история ми подейства адски зареждащо. Дава възможност да преразгледаш какво имаш, какво нямаш с какво трябва да се бориш - кара те да се почувстваш благодарен.

Dancho said...

@Kocam
Много съм съгласен!

veli said...

Едно е да уважаваш човека че не се е депресирал и т.н., а съвсем друго е да вреш камерата в отрязаните му ръце и крака докато го подхвърлят назад-напред. Това е извратено! Уродливо е най-лекото определение

KoCaM said...

А ти как ще разбере,че го уважаваш?

Целта на клипа е да разбереш по-ясно за какво точно го уважаваш. Да получиш по-ясно представа какво е ежедневието му и да видиш, че наистина успява да пребори противника на тепиха.

Unknown said...

Това дали нещо е извратено или е готино, зависи от това как самия човек го възприема. Дъстин не разправя "Вижте ги тия как ме измъчват и как се гаврят с мен". Той иска да види света че се справя с едно голямо предизвикателство. Вероятно иска да вдъхне сили и на други хора като него. Така че това не е извратено, щом той е ОК с него.