Thursday, June 26, 2008

Из широка София

Забелязали ли сте как понякога се случват някакви неща, които на момента ви се струват лоши, а след време се оказва, че са били за добро. Аз смятам, че много, много често в живота е така. Ако човек умее да се възползва от това.. то той ще извлича максимума от всяка ситуация и ще е мега щастлив.

Днес с Емо се изпълчихме срещу стихиите на времето и тръгнахме да дирим вентилатор... Решихме да го купим от Техномаркет, но се качихме на автобус, който не спря на спирката на която очаквахме.. нещо повече.. освен, че пропусна нашата спирка, следващата му беше сигурно 5км по-надолу.. на летището. Та така.. слизаме ние на майна си райна, слънцето изгаря, от асфалта се вдига пара, всичко живо се крие под дървета и шубраци.. а ние псуваме.

В този момент спират някакви пичове и ни питат как да стигнат до Метро. Метро се намира точно до Техномаркет.. там където отиваме ние. Качваме се в колата и пича пуска Manowar. Кажете ми сега каква е вероятността на къра да спре някакъв пич.. и де факто да те попита дали искате да ви закара там където отивате, което се явява в другия край на София и при това да разбира от хубава музика? Ако не сте добри по теория на вероятностите слушайте мене.. аз съм учил и преучил и защитил знанията си с 3. Вероятността е ... горе долу, има-нема ... малка.

Та така.. бъдете позитивни, "Life is for living, live and let live!" :)

9 comments:

Anonymous said...

Ударили сте шестица от тотото.

Unknown said...

Направо :) А пък и пичовете останаха доста доволни. През минутка две се чуваше някое глухо "Ееее братче, никога нямаше да го намерим сами!" :)

Ireto said...

еееее смятай какъв късметс сте извадили. Наистина тука България рядко се срещат такива отзивчиви хора! На мен такова нещо ми се случи в САЩ лятото,само че там дори хората нямаха изгода от това да ни качат,просто се бяхме загубили. Разликата е в това, че българинът винаги търси и нещичко за себе си!Малко тъжно , но факт...И все пак съм далече от мисълта,че тука няма и добри хора!

Unknown said...

Ее ... като говорим за добри хора, единия беше от Плевен :), ire. Явно добре ви хранят там.

Естествено както се полага за такива случаи, получихме покана за Плевен или Русе и само ако сме отишли там, да звъннем и сме нямали проблеми :) Каквото и да значи това.

veli said...

А защо просто не се разходихте то Техномаркет в Скай- тогава наистина нямаше да разкажете положителна история за добрия човек, попаднал на добри хора, но ... нямаше изобщо да ви се налага да се мотаете из пущинаците ;)

veli said...

иначе ... коректно се е получило :)

Dancho said...

И защо реши, че Скай ни е супер на път? :)

veli said...

не че е супер на път, но е далеч по-близо от летището и е в центъра на софийската цивилизация

hosting.web.hosti said...

хостинг приложений хостинг http://hosting.miheeff.ru хостинг приложений