Sunday, June 1, 2008

Минимално удоволстви от секса за мъжете ?!

Из Съвети за младата и мъдра булка "в лето Господне 1894-то.":

Когато жената облече своята нощница и изгаси осветлението, тя трябва да легне съвсем неподвижно на леглото и да чака мъжа си. Щом той пипнешком влезе в стаята, тя не трябва да издава никакъв звук, който би могъл да го ориентира в каква посока трябва да се движи, за да не го възприеме той като знак на одобрение. Тя трябва да му предостави възможността сам да напипва пътя си в тъмнината. При това винаги има надежда той да се спъне в нещо и да получи някоя малка травма, която да послужи като добър предлог да му бъде отказано сношение. Когато намери жена си, тя трябва лежи максимално неподвижно, защото всяко движение на тялото й може да бъде изтълкувано от оптимистичния мъж като полова възбуда.


Може да прочетете цялта статия в блога на Бу (четенето е доста тежко - особенно за мъжете, но пък е интересно).

Статията би могла да влезе в актуалните "женски" списания, но под зглавието "10 неща, които не трябва да правите по вереме на секс".

4 comments:

Dancho said...

Ааааааааа не мога! Искрено съжелявам жената написала това !

Unknown said...

Забравил си да го такгнеш като "Любопитно" :)

KoCaM said...

Мен много ме кефи изречението: При това винаги има надежда той да се спъне в нещо и да получи някоя малка ТРАВМА, която да послужи като добър предлог да му бъде отказано сношение.

А пък ако се окаже тежка травма - здраве да е. Ще ядем жито!

Dancho said...

Такива неща ме карат да мисля, че все пак човечеството се развива в правилната посока :)