Saturday, September 15, 2007

Джаджи

Какво ще кажете за :

Динамо - зарядно за GSM

Цена: 32.00 лв.
Image
Това е една от най-полезните джаджи за туристи и къмпингари.

3-минутно зареждане ви дава 8 минути разговор. Дръжте го в колата си и никога вече няма да чуете звука на паднала батерия от своя GSM.

или пък за

Мравка-квариум Оригиналът!
Цена: 60.00 лв.
Image Мравките. Забавни малки създания, нали? Всъщност те са най-силните същества на нашата планета - могат да вдигнат нещо, 20 пъти превишаващо собственото им тегло. Също така те са и най-дълго живеещите насекоми. Изводът е - никога не се заяждайте с мравка - те са много сръчни освен това!

Тези артикули изскочиха от интернет магазина bezpanika.com
Там можете да откриете всякакви причудливи джади, някой от които могат да бъдат и полезни като динамото за телефон, друга са си просто гъзарски например - двоичен ръчен часовник. Сайта педлага също така и много игри, разни шантави варианти за осветление за стая или за базик с колегите. Ако трябва да копувате подарък някому - там може да спестите доста време и да намерите най-оригиналния подарък.

2 comments:

Unknown said...

Косам, специално джаджата за ГСМ, която си показал май трябва да имаш кола първо :)

KoCaM said...

Предполагам изречениоето "Дръжте го в колата си и никога вече няма да чуете звука на паднала батерия от своя GSM." те кара да си мислиш че тази джаджа става само за кола, но според мен това е просто предложение, че можеш да си носиш динамото в колата. Като се има в предвиде че има измислени зариадни за кола(такива при които не тио се налага да въртиш) прави разглежданото устройство безмислено!