Friday, August 17, 2007

Skype проблем

Информативно: Има някакъв глобален проблем със Скайп. Не е много ясно дали е exploit или bug. Уж щели да го оправят до 24 часа, но се проточи. Повече инфо:

http://heartbeat.skype.com/

9 comments:

Dancho said...

Сега даже ще си изкоментирам поста. Това, че Скайп не работи е много зле... чувствам се откъснат от света. Даже най-вероятно ще има вълна от самоубийства базирани на депресия от самотата. Сериозно.. при стотици милиони абонати 100% ще има хора за които чашата ще прелее.. в смисъл такива, на които и без друго малко им трябва. То си е много дразнещо.. ей сега пратих едно съобщение на Сашо, но той не го получава... сякаш сме на една ръка разстояние.. но не го получава.

Иначе днеска бях на интервю в Мусала Софт. Те са някви гъзари с мега яките офиси енд со он.. така трябва. Едва ли ще ме вземат щото не взимали хора на половин ден.. в общи линии тва ми казаха, странно защо ме поканиха на интервю тогава? Все пак бях отбелязал, че искам парт-тайм. Сега като правя равносметка си мисля, че са си мислили, че като им видя мега якия офис и безплатните манджи и ще забравя какво искам... но неееее :). Другото хубаво за Мусала е, че мернах една доста ставаща жена при тях... може би и тя е била част от големия план как да привлечем Данчо. :) Не знам каква беше.. просто мина покрай мен и си отиде. Следващото хубаво за Мусала е, че раздават мека яки подложки за мишка (от онези със силикон да не ти се изморява китката), така че не се чувствам прецакан, че си изгубих времето да ходя до София :). Ходете и вие на интервюта там - дават подложки! (И безплатна студена вода).

Dancho said...

И тъй като Скайп не работи и няма с кой да си чатя ще постна още един пост.

Днес си деактивирах Фейсбуук акаунта. Мда.. така направих. Тоя сайт ме дразни супер много и днеска вече реших тотално да го разкарам. Не го направих по-рано защото всичките ми приятели го ползват. Това, което ме дразни в него е тоталната липса на privacy, и това, че по всякакви начини разкрива личния живито на потребителите си. Това не ме кефи.

veli said...
This comment has been removed by the author.
veli said...

в Мусала имат и готини тоалетни /но не колкото на sap :P /Но са те прецакали ако не са ти дали и картичката с онзи идиот ;) Изобщо, супер яко е. Стискам палци

sa60 said...

пичове, на път съм да ви здухам тотално! пригответе се ... в Haemimont има пезплатни напитки... даа спрайтове-майтове, коли-моли, фанти-манти ииии .... студени-чайове ... -майове! ее са мисля че казах достатъчно!

иначе за скайпа - май бил някакъв exploit , нещо от типа че като се обадиш на определен номер и сървъра крашва... и се включва резервния... който естествено е със същия код и кат звъннеш пак ...

абе интересен въпрос е , трябва да се провери ;)

veli said...

какво е Haemimont?

sa60 said...

Haemimont е там кадето работя ;)

Unknown said...

Хеминонт, Вельо, са тез велики българи създали Цар, Картаген, Келтски крале, Дъ Глори ъф дъ Роумън Емпайър, Райсин' Кингдъмс и т.н. :) Респект на Сашо, че бачкаш там!
За скайп - у нас нямам нет, на работа не го пускат и... хич и не усетих липсата му :) Честно казано дори се чувствам по-свободен така!
За работното място, при нас има чайчета, студени или топли, минерална вода, млекце, какао, кафе, хладилник, секретарка... ;) такива ми ти работи, ко ми са фукате, ъ?!

veli said...

Дъ бравос фор дъ Хеминонт :) А пък при нас има коли, фанти, спрайтове (в тази връзка, много върви тоник с фанта портокал 1 към 1), има едно на което няма етикет и никой не си налива от него, хладилник, секретарка, ейч-арка и т.н. Има и манджа и супа. И банани